Ingrediente: 700 g carne de vită, 1 linguriță de oregano uscat, sare și piper proaspăt măcinat, 2 linguri ulei de măsline extra-virgin, 2 ardei grași, tăiați felii, parmezan răzuit
Mod de preparare: Carnea se taie fâșii cât mai subțiri, de aproximativ 2 cm lățime, se asezonează cu oregano, sare și piper. Într-o tigaie mare, la foc mediu, se încălzește uleiul de măsline, se pun fâșiile de carne și se prepară aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Când carnea este gata, se scoate din tigaie și se adaugă la călit feliile de ardei. Se condimentează cu sare și piper și se gătesc, amestecându-se adesea, până când se lasă ușor, aproximativ 4 minute. Pe fiecare bucată de friptură se presară cu parmezan, deasupra se pun câteva felii de ardei și se răsucește într-un rulou, se fixează cu un bețișor pentru frigărui.
Sursa: jurnalderetete.md