23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajGrant Sala, locul unde evenimentele își găsesc povestea

Grant Sala, locul unde evenimentele își găsesc povestea

Cu toţii ştim că succesul unui eveniment depinde în mare măsură şi de locaţia în care se desfăşoară. Totul trebuie să fie pus la punct în cele mai mici detalii, iar serviciile oferite invitaţilor să fie la cel mai înalt nivel. Restaurantul Grant Sala este locaţia ideală atunci când doriţi să organizaţi un eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, cununie, zi de naştere, petrecere corporate, conferinţe, bal de absolvire etc. Grant Sala pune la dispoziţia dumneavoastră o locaţie superbă, cu o capacitate de 230 de locuri, şi o echipă profesionistă, ce poate să răspundă oricăror cerinţe. Oferta este adaptabilă nevoilor reale ale unui eveniment şi porneşte de la ideile dumneavoastră. Este suficient să spuneţi ce vă doriţi, iar echipa Grant Sala va transpune în realitate aşteptările dumneavoastră. În ceea ce priveşte gastronomia, Grant Sala vă pune la dispoziție meniuri care îmbină elemente din bucătăria tradițională românească și cea mediteraneană.
Dacă Grant Sala este unul dintre cele mai prestigioase nume când vine vorba despre saloane de evenimente, District Cafe este un loc cu uşile mereu deschise, pe care îl veţi îndrăgi la prima vedere. Muzica bună, ambianța plăcută, serviciile de calitate și bunul-gust sunt emblema localului. „Poveștile District Cafe sunt motivul pentru care am pornit pe acest drum, bătătorit și totuși atât de misterios“, mărturisesc oamenii din spatele acestui nume, aceiași care au creat, pentru evenimente cu adevărat speciale, Grant Sala, un loc unic, cu o atmosferă de vis. „Ne place să spunem că la Grant Sala evenimentele își găsesc povestea. Un loc unic și o echipă profesionistă și prietenoasă, cu experiență, reușesc să transforme fiecare eveniment într-un motiv de bucurie și de mândrie. Toate serviciile sunt personalizate și acordăm o atenție extraordinară detaliilor“.
Dacă doreşti să petreci clipe de neuitat într-o atmosferă de poveste, alege Grant Sala şi District Cafe, strada Știrbei Vodă, numărul 7!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS