24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Acasă Actualitate Noi imagini cu un puternic impact emoțional cu fetița din Baia de Aramă. Cum a acționat procurorul din Craiova

Noi imagini cu un puternic impact emoțional cu fetița din Baia de Aramă. Cum a acționat procurorul din Craiova

0
Noi imagini cu un puternic impact emoțional cu fetița din Baia de Aramă. Cum a acționat procurorul din Craiova

Familia din Baia de Aramă, județul Mehedinți, care a crescut-o pe Sorina, fetița de 8 ani, luată din casă cu mascații a postat noi imagini cu modul în care fata a fost scoasă din casă.

Imaginile cu fetița preluată de procurorul din Craiova au un puternic impact emoțional.

Atunci când fata este scoasă din casă țipând, cade din mâinile procurorului de caz Maria Pițurcă, care încearcă să o stăpânească.

Aceasta intervine în forță. Femeia care a crescut-o țipă disperată ”Omorâți-o!”.

Fata îi scapă procurorului de caz de mai multe orin mână la podea. În cele din urmă, după ce este scoasă din curtea locuinței este preluată de alte persoane care așteptau afară.

Procurorul de caz, Maria Pițurcă a afirmat vineri, în cadrul unei conferințe de presă următoarele: ” Am încercat să nu apăs, să nu … Am încercat să o iau în brațe . Am reușit să o iau în brațe și am dus-o în brațe la tată. Nu s-a mai filmat. Și ea va fi oricum examinată fizic și vom vedea dacă are vreun semn sau nu”.

Fetița de 8 ani din Baia de Aramă a fost luată vineri cu mascații din casa în care locuia pentru a fio dată spre o familie din America, care are sentință definitivă pentru adopția copilei.