9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi prielnică în care este posibil să cunoaşteţi pe cineva de care vă veţi îndrăgosti pe loc. Trebuie să fiţi sincer și să vă declaraţi sentimentele. Vă sfătuim să fiţi romantic şi să începeţi relaţia spunând adevărul, sub toate aspectele.

Taur
Astăzi este foarte probabil ca o persoană din trecut să reapară în viața dumneavoastră. De data aceasta nu știţi ce să faceţi cu sentimentele, însă vă recomandăm să vă gândiţi foarte bine la ce urmează. Cântăriţi toate aspectele şi apoi luaţi o decizie.

Gemeni
La serviciu există posibilitatea să fiţi mai solicitat ca de obicei. Poate chiar şeful va fi cel care vă va cere o favoare sau un serviciu. Munca vă va fi răsplătită destul de bine, aşa că nu veţi simţi oboseala prea mult. Chiar sunteţi dispus să daţi tot ce aveţi mai bun, iar asta poate duce chiar la o promovare.

Rac
Astăzi puteţi ieși cu colegii de muncă în oraș, motiv pentru a împărtăşiți idei noi. Cu această ocazie puteţi pune la cale noi proiecte, care vor fi de succes dacă sunteţi perseverenţi. Ideile vă sunt apreciate de cei din jur, iar asta vă motivează foarte mult în tot ceea ce faceţi.

Leu
Veţi fi trimis într-o delegație cu munca, motiv pentru care este posibil să aveţi un conflict major cu partenerul de viață. Cu toate acestea, trebuie să vă păstraţi calmul şi să îi explicaţi detaliat despre ce este vorba. Este posibil ca supărarea să intervină din cauză că partenerul îşi făcuse alte planuri, dar împreună le puteţi amâna.

Fecioară
Ar trebui să îi acordaţi mai multă atenție partenerului de viață. Fiţi mai apropiat și încercaţi să îi dovediţi iubirea pe care i-o purtaţi. În ultima vreme aţi fost cam indiferent, iar partenerul poate interpreta acest lucru drept lipsă de iubire.

Balanţă
O nouă dragostea vă va face să trăiţi viața din plin. Surprize, suspans, emoții și multe alte lucruri care vă vor face să simțiți adevărata dragoste. Profitaţi din plin de aceste sentimente pentru că vă vor încărca bateriile şi vă vor face mult mai voios.

Scorpion
O persoană apropiată ține neapărat să vă întâlnească pentru a vă spune ceva. La locul de muncă lucrurile merg foarte bine pentru că sunteţi implicat. Totuşi, dacă simţiţi nevoia de o pauză, nu ar fi rău dacă aţi pleca măcar pentru două-trei zile într-un loc liniştit.

Săgetător
Aveți posibilitatea să faceţi unele schimbări prin casă. Dacă aveţi planuri în acest sens, nu ezitaţi să le puneţi în practică. Rezultatul va fi pe gustul tuturor şi vă va face să vă simţiți foarte bine. Partenerul de viață vă va surprinde într-un mod plăcut. Arătaţi-vă afecţiunea pentru el!

Capricorn
Este posibil să primiţi sau să faceţi o cerere în căsătorie. Aşadar, este momentul unei schimbări majore în viaţa dumneavoastră. Atenţie, însă! Faceţi acest pas doar dacă sunteţi complet pregătit. Prietenii, familia vă vor ajuta să duceţi la bun sfârșit această misiune. Aşa că, bazaţi-vă pe ei!

Vărsător
Vă gândiţi la o noua afacere, care să vă scoată puţin din micul impas finaciar în care vă aflaţi. Însă, nu trebuie să faceţi acest lucru de unul singur. Este posibil să aveţi nevoie de ajutorul unui expert. Nu ezitaţi să îl solicitaţi. Ajutorul poate veni şi de la un prieten sau apropiat care se pricepe foarte bine.

Peşti
În viața dumneavoastră apare o nouă relație, una serioasă. Trebuie să aveţi încredere în forţele proprii şi să păşiţi cu sinceritate în noua poveste. Comunicarea este foarte importantă. Spuneţi de la început ce anume vă doriţi de la noua relaţie pentru a nu apărea nemulţumiri pe parcurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS