9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSmartphone-ul cu cameră triplă rotativă a apărut în România

Smartphone-ul cu cameră triplă rotativă a apărut în România

Compania Samsung a anunţat lansarea telefonului Galaxy A80, smartphone-ul cu cameră triplă rotativă, în această lună, pe piaţa din România.

Telefonul are o singură cameră, care poate fi folosită ca principală sau pentru selfie-uri. Aceasta poate fi rotită după acţionarea unui slider motorizat, aflat în partea de sus a terminalului. Senzorul principal al camerei este de 48 MP. Acesta este ajutat de încă doi senzori. Unul este de 8 MP ultra-wide şi altul 3D. Acestea permit surprinderea subiectului fotografiei în profunzime, potrivit gandul.info.

Display „infinit” cu experienţe multimedia complete

Smartphone-ul cu cameră triplă are primul display New Infinity, cu diagonala de 6,7 inchi, care acoperă toată partea frontală. Experiența multimedia trece către un alt nivel datorită Dolby Atmos (sunetul se mişcă într-un spaţiu tridimensional) atunci când se utilizează căști sau difuzoare Bluetooth.

Smartphone-ul mai dispune de procesor octa-core. Acesta are 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB şi baterie de 3.700 mAh cu încărcare rapidă. Ca parte a experienței Samsung, modelul Galaxy A80 oferă și Samsung Knox, o platformă de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă, conform go4it.ro.

Fără jack pentru căşti şi slot pentru carduri microSD

Telefonul are şi un dezavantaj. Nu are un jack pentru căşti şi nici slot pentru carduri microSD, în ciuda faptului că majoritatea dispozitivelor Galaxy A de până acum au oferit aşa ceva, iar modelele Galaxy S vin de asemenea echipate cu astfel de componente.

Noul telefon este disponibil în trei variante de culoare: Phantom Black, Angel Gold, Ghost White, iar clienţii încă aşteaptă preţul recomandat de producător.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS