17.8 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTinerete fara batrinete si viata fara plictis

Tinerete fara batrinete si viata fara plictis

Atragator, amuzant, de incredere, galant, cu o cariera solida, stare materiala infloritoare, ce ti-ai putea dori mai mult de la partenerul linga care vrei sa iti petreci zilele si, mai ales, noptile?!

Poate doar sa fie tinar….dar, dupa cum indica gusturile feminine in materie de barbati, nu e o conditie…„nenegociabila“! Din ce in ce mai multe femei prefera compania barbatilor maturi („batrin“ este un cuvint care dispare, in cazul acesta din vocabularul domnisoarelor in cauza). Mai ales daca virsta, inaintata sau nu, nu transpare in fiecare gest sau vorba. Pentru ca si la barbati e valabila zicala ca batrinetea nu are nici o legatura cu numarul anilor….Daca omul vietii tale are ceva in comun cu persoana descrisa mai jos….afla atunci, in caz ca nu stiai, ca tocmai iti imparti viata cu un….mosulet! Tirzie revelatie, dar nu ireparabila! Si daca omul de linga tine seamana in cel putin trei privinte, cu aceasta creatura batrinicioasa, e timpul poate sa schimbi ceva!

Virsta: Dupa cum spuneam…. nu e relevanta! Un „mosulet“ poate sa insemne fie un octogenar, fie un tinerel atit de blazat incit, pentru el, nu mai exista surprize, sperante, bucurii… Din moment ce deja s-a saturat de viata si nu pierde nici o ocazie sa iti reaminteasca cit si, mai ales, cum a trait el…la ce bun sa incerci sa afli exact cite ierni l-au nins…

Aspectul: Revelator! Culori „moarte“ (negru, maron), haine demodate (fie din lipsa minimei cochetarii masculine, fie dintr-o rebeliune gen „nu-mi pasa ce crede lumea, oricum nu mai conteaza, toti murim…“) Si, in plus, o tactica vestimentara excesiv de protectoare: tesaturi groase, fulare suprapuse, caciula indesata si o obsesie pentru evitarea frigului de sezon.

Antecedente: Daca o sa ai vreodata curiozitatea sa ii sondezi mintea si, o data cu asta, copilaria, o sa dai de o prezenta, pe cit de puternica pe atit de negativa, a mamei combinata in mod nefericit cu o absenta a tatalui care i-a subminat pe termen lung, increderea in propriile forte. N-a fost niciodata tinar si face pe adultul renuntind la orice se poate asocia notiunii de placere. Fragil si labil pe veci, isi ascunde angoasa printr-o totala absenta de ambitie si de gust.

Expresia favorita: „Nu pune mina pe lucrurile mele!“

Filmul preferat: Greu de spus, din moment ce nu se uita la televizor, iar la cinema nu merge pentru ca nu suporta oamenii din jur si subiectele absolut „ne-ins-pi-ra-te!!!“

Filosofia de viata: „Ce bine e aici!“, expresie spusa pe ton jos, mai mult pentru a se convinge pe el decit pentru urechile celorlalti.

Mici pacate: Incearca sa isi depaseasca limitele si sa raspunda provocarilor cele mai diverse, de la numaratul petelor de pe tavan sau al scamelor din pulover, in minimum de timp, pina la cele mai diverse manii „colectionare“, cum ar fi strinsul ambalajelor de caramele, al fluturasilor cu reclame la diferite produse sau stricta evidenta a bonurilor de benzina. Ei bine, da, omul nostru se plictiseste de moarte, numai ca nu va recunoaste niciodata, preferind sa traiasca in pace cu nevroza lui.

Elemente de referinta: Ca sa aveti o idee cit mai clara si mai completa despre el, ginditi-va la un librar batrin si prafuit din secolul trecut, un veteran rasfatat de soarta care le-a supravietuit tuturor camarazilor, sau la o mobila „cu patina“, mirosind a vechi. Va veti apropia astfel de universul inchis in care traieste si din care visati sa faceti parte.

Sexualitate: Rar si de nevoie, infrint de instinctele biologice, va accepta faptul ca pacatul originar ne-a condamnat definitiv la placeri carnale. Oricum, fii sigura ca nu vei auzi niciodata vreun compliment si ca va regreta amarnic momentul de slabiciune. De altfel, isi va rascumpara greseala prelungindu-si… „postul“!

Ce-si doreste de ziua lui: lucruri simple, necostisitoare si cit mai trainice. Utilitatea e un criteriu fundamental; nu va aprecia niciodata o veioza fantezie la fel de mult ca un top de sugativa! Prefera sa primeasca o cratita de inox in locul unei cravate inflorate. De ce? Pentru ca stie sa gateasca (doar nu o sa ii imbogateasca pe pehlivanii aia care au restaurante unde se maninca prost si scump), dar nu stie sa se imbrace!

Localizare: Acasa la el, evident, deoarece nu ii place sa iasa; in vreun magazin de antichitati sau la vreun tirg de vechituri negociind dur cu vinzatorul pentru a obtine o reducere de pret la vreo lingurita de argint tocita de ani.

Cum sa il abordezi: Glumiti, nu-i asa? Cit de disperata poate fi o femeie pentru ca sa vrea, macar sa vorbeasca, daramite sa traiasca linga …regele plictiselii!?

Cum sa scapi de el: Daca, (intr-un final!!!) ti-a venit mintea la cap, te-ai saturat de el si vrei sa respiri din nou aerul proaspat al libertatii tale, dar nu ai inima sa ii intorci pur si simplu spatele, poti sa faci ceva cu adevarat scandalos care il va alunga definitiv din viata ta! Fa curatenie in colectiile lui sau, mai bine zis, fa-le cadou sau fa-le pierdute; cheltuieste banii pe care stii sigur ca avea de gind sa ii puna in fondul special destinat calatoriei sale la bai, in primele zile de pensionare, pe ceva cu adevarat inutil si frivol: o rochicioara fantezie sau o seara de neuitat la un casino de lux. Poate acolo vei gasi pe cineva dispus sa iti asigure momentele de incintare care ti-au fost refuzate pina acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS