9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Acasă Sport Fotbal Exclusiv / „Leii” lui Bon au făcut instrucție cu LPS Bihorul Oradea

Exclusiv / „Leii” lui Bon au făcut instrucție cu LPS Bihorul Oradea

0
Exclusiv / „Leii” lui Bon au făcut instrucție cu LPS Bihorul Oradea

Formația de juniori sub 17 ani a Universității Craiova s-a impus categoric, scor 7-0, în partida susținută duminică, pe stadionul „Aripile”, în compania formației similare a LPS Bihorul Oradea. Confruntarea a contat pentru etapa a 9-a de la Liga Elitelor U17.

Alb-albaștrii au deschis scorul rapid, prin Ovidiu Iepure, care a reluat imparabil o centrare venită de pe dreapta (‘3, 1-0).

„Leii” au marcat din nou prin Alex Mitru, care a primit o pasă la 14 metri, a preluat și a șutat lângă bara din stânga (‘9, 2-0).

Nici nu s-a reluat bine jocul, că oaspeții au scos din nou mingea din plasă. De data asta a marcat Mario Nețoiu, care a șutat de la 13 metri, după o minge bâlbâită de apărearea bihoreană (’12, 3-0).

„Măcelul” a continuat cu Antonio Miuțescu, care l-a executat pe portar cu un șut puternic de la 18 metri, poziție centrală (’20, 4-0).

Mitru a bifat dubla în minutul 37, când a reușit mai multe driblinguri în apropierea careului, a pătruns și a șutat la semiînălțime (’37, 5-0).

Rezultatul pauzei l-a stabilit Antonio Miuțescu, care a urmărit un șut respins de portar și a șutat imparabil de la 2 metri (’44, 6-0).

Au luat piciorul de pe „accelerație”

După pauză, Universitatea a lăsat-o mai moale, dar a continuat să marcheze.

Andrei Petrescu a primit o minge peste apărarea oaspete, a preluat, a patruns în careu și i-a strecurat mingea printre picioare lui Pașc (’62, 7-0).

„U” Craiova: Iustin Lungu – Costin Matei, Mario Nețoiu, Bogdan Firu, Mădălin Ruican, Daniel Croitoru, Radu Pădurețu, Alex Mitru, Vasile Ursu, Ovidiu Iepure, Antonio Miuțescu. Au mai intrat: Bogdan Eftimie – Florin Niță, Alin Monea, Andrei Petrescu, Sebastian Miere. Antrenor: Dragoș Bon.

LPS Bihorul: Ionel Pașc – Marek Hrebiștean, Ciprian Criste, Denis Mateoc, Vlad Siroș, Robert Pădurean, Ștefan Lupuți, Laurențiu Criste, Mark Kovacs, Iannis Pop, Lucian Mănoiu. Au mai intrat: Andreas Știubea, Laurențiu Țîrț, Luca Gal. Antrenor: Aurelian Pavel.

Au arbitrat: Florin Bădoi – Cristian Cosmescu, Raul Șandru (toți din Pitești).

În runda viitoare, Universitatea Craiova U19 va juca în deplasare, la Ardealul Cluj.