15.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSoţia actorului care l-a interpretat pe Tarzan, înjunghiată de fiu

Soţia actorului care l-a interpretat pe Tarzan, înjunghiată de fiu

-

Soția actorului Ron Ely, cel care l-a interpretat pe Tarzan, a fost înjunghiată mortal de către fiu în casa lor din Santa Barbara. Cameron Ely, de 30 de ani, a fost împușcat mortal de poliție.

Poliţişti din Santa Barbara au intervenit marţi seară în luxoasa reşedinţă a familiei Ely, după ce au primit un apel de urgenţă în care era invocată declanşarea unui scandal în această familie. Se presupune că Cameron a chemat poliția „plângând” și „fără suflare”, susținând că tatăl său a atacat-o pe mama sa.

În interiorul vilei ei au descoperit corpul neînsufleţit al lui Valerie Lundeen Ely, de 62 de ani, care prezenta “multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă”.

“Agenţii au percheziţionat reşedinţa şi împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely. Suspectul a fost localizat în afara casei şi pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenţi au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal”, conform unui comunicat al poliţiei.
Fosta Miss Florida, Valerie Lundeen, de 62 de ani, era căsătorită cu actorul Ron Ely, de 81 de ani, de 35 de ani.

Ron Ely a fost dus la spital de poliţie din motive de precauţie, dar a plecat după un control de rutină. Actorul cu fizic impozant (1,93 m) l-a interpretat pe Tarzan în seria hollywoodiană din anii 1966. Actorul şi Valerie Lundeen aveau împreună trei copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Oţelul – „U” Craiova 1-1 / Efort uriaş, puncte...

Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate,...

ȘTIRI GdS