17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a spânzurat la serviciu

S-a spânzurat la serviciu

Un craiovean, electrician auto la SC Electrica, cunoscut de colegii sai ca un bun meserias si om cumsecade, a fost gasit spânzurat joi noapte, la locul de munca. Corpul neinsufletit al lui Popa Radu, de 51 de ani, a fost gasit, in jurul orei 24.00 de colegul sau, dupa opt ore de la terminarea programului de lucru.


Nu a mai ajuns acasa


Paul Nicolae, seful autobazei Electrica unde lucra barbatul, spune ca nu intelege gestul lui Popa Radu, mai ales ca era un om linistit.


„Eu il stiu ca un bun meserias si coleg, dar se pare ca avea anumite probleme si ca suferea de o depresie. Intr-adevar, in ultimul timp parea cam schimbat. Ieri (joi – n.r.) a plecat, ca de obicei, cu colegul sau de la serviciu dupa terminarea programului. Stiu ca de obicei mergeau impreuna pe jos pentru ca stau in acelasi cartier, numai ca joi i-a zis ca colegului ca vrea sa mearga cu tramvaiul doua statii. Mai târziu, sotia lui Popa l-a sunat pe colegul lui pentru ca acesta nu mai ajunsese acasa si nici nu raspundea la mobil. Amicul lui Popa s-a oferit sa se intoarca la serviciu ca sa verifice daca nu cumva acesta isi uitase mobilul acolo. L-a gasit pe colegul sau spânzurat in camera in care tinem acumulatorii“, a declarat Paul Nicolae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS