33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFormula 1 / Daniel Ricciardo, în echipa McLaren din sezonul viitor

Formula 1 / Daniel Ricciardo, în echipa McLaren din sezonul viitor

Echipa de Formula 1 McLaren a anunţat joi, prin intermediul unui comunicat, angajarea australianului Daniel Ricciardo, actualul pilot al echipei Renault, pentru sezonul 2021.

Ricciardo, care are în palmares şapte Mari Premii câştigate alături de Red Bull, va face pereche cu britanicul Lando Norris la team-ul englez. Acesta îl va înlocui pe spaniolul Carlos Sainz Jr, aflat la rândul său pe punctul de a semna cu echipa Ferrari.

„Angajarea lui Daniel este un alt pas înainte pentru planul nostru pe termen lung şi va aduce o nouă dimensiune interesantă echipei, alături de Lando. Este o veste bună pentru echipa noastră, pentru partenerii noştri şi, desigur, pentru fani”, a precizat conducătorul echipei McLaren, Zak Brown.

În vârstă de 30 ani, Daniel Ricciardo s-a despărţit la finele lui 2018 de gruparea austriacă Red Bull, pentru a-şi relansa cariera la Renault. În sezonul trecut, pilotul s-a clasat pe poziţia a 9-a în clasamentul general. Cel mai bun rezultat al său pe pistă este locul 4, ocupat în Marele Premiu al Italiei de la Monza.

Citește și: Formula 1 / Lewis Hamilton este cel mai bogat sportiv din Marea Britanie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS