5.1 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopil de 15 ani, rănit grav de o petardă

Copil de 15 ani, rănit grav de o petardă

Două perosone, dintre care un copil de 14 ani, au fost rănite de explozia unor petarde. Incidentul a avut în comuna doljeană Călarași.

Din primele informații, copilul de 14 ani a fost rănit grav. A fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Bărbatul rănit a fost transportat la spital cu o ambulanță a serv de Ambulanță Dolj.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această seară, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați cu privire la faptul că, din curtea unei locuințe din comuna Călărași, s-a auzit o explozie.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Călărași, care prezentau răni, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, la respectiva locație, polițiștii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS