17.8 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / CSM Slatina merge cu optimism la Târgu Jiu, pentru meciul cu Viitorul Pandurii

Liga 2 / CSM Slatina merge cu optimism la Târgu Jiu, pentru meciul cu Viitorul Pandurii

Runda a 2-a din eşalonul secund se „închide“ astăzi, cu un derbi oltenesc. De la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, Viitorul Pandurii va primi vizita formaţiei CSM Slatina.

Ambele grupări vin după înfrângeri şi sunt gata să dea totul pentru punctele puse în joc, nedorind să se instaleze în coada clasamentului. Viitorul Pandurii s-a înclinat în faţa Rapidului chiar pe teren propriu, cu 3-1. La rândul său, CSM Slatina a cedat la limită, scor 0-1, pe stadionul „1 Mai“, în faţa Dunării Călăraşi.

Antrenorul grupării de pe malul Oltului, Mihai Ianovschi, s-a arătat încrezător în privinţa jocului de la Târgu Jiu. El speră ca jucătorii săi să aibă o prestaţie cel puţin la fel de bună ca în meciul cu Dunărea Călăraşi, dar de data aceasta rezultatul să fie pozitiv.

„Îmi doresc ca echipa să aibă un joc bun, care să pornească de la nivelul primei etape. Dacă jocul din punct de vedere tehnico-tactic, dar şi ca intensitate, va fi la fel sau chiar peste cel cu Dunărea Călăraşi, atunci cu siguranţă vom reuşi să aducem puncte. Dorim să transformăm frustrarea de la meciul cu Dunărea Călăraşi într-un lucru pozitiv şi să reuşim să obţinem un rezultat bun, pentru că orice punct contează“, a declarat Mihai Ianovschi.

Citeşte şi: U21 / Andrei Chindriş, despre meciul cu Malta: Va fi mai dificil din punct de vedere al concentrării

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS