17.8 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportPunctele scuza jocul

Punctele scuza jocul

Singur gol a fost marcat de Ciuca, intr-un meci in care cele doua echipe au preferat sa se studieze indelung, spectacolul lipsind cu desavârsire.


Partida de la Giurgiu a semanat mai degraba cu meciul dintre doi pugilisti care si-au propus sa nu faca risipa de efort, preferând sa astepte lovitura decisiva. Dunarea avea nevoie de puncte, pentru a-si asigura un sfârsit de campionat linistit, in timp ce Stiinta nu concepea sa piarda, pentru a ramâne cu un avantaj confortabil in fruntea seriei B2. A rezultat un meci lipsit de spectaculozitate, in care Craiova a dominat parca ceva mai mult, dar nu a indraznit sa se apropie de poarta adversa decât destul de rar. De fapt, primii care si-au trecut in cont o ocazie au fost gazdele, sutul lui Paun (’21) fiind retinut insa de portarul Bornescu. Oltenii au raspuns prin Velcovici, care a centrat bine de pe partea stânga, dar Stemat l-a incurcat pe Saceanu si acesta nu a reusit sa finalizeze dintr-o pozitei destul de buna.


Bornescu a evitat remiza


Juvetii au intrat totusi la cabine in avantaj, dupa o faza petrecuta in ultimul minut de joc al primei reprize. Stânga a centrat din corner, portarul Ene a ratat interceptia, Saceanu a luftat, dar capitanul Madalin Ciuca, urcat in atac, a fost pe faza si a impins mingea in poarta.


Dupa pauza, jocul curs dupa aceleasi tipare. Velcovici (’61), Dina (’74) si Al. Costea (’79) au fost singurii care au pus in pericol poarta lui Ene, in timp ce gazdele au ripostat prin C. Gheorghe (’65) si Zamfir (’79). Acesta din urma a irosti, de fapt, si cea mai mare ocazie de gol a Dunarii Giurgiu. Scapat singur cu Bornescu, a incercat o scarita, insa goal-keeper-ul oltean a reusit sa agate mingea care se indrepta spre gol.


Divizia B


Dunarea Giurgiu – „U“ Craiova 0-1


• Stadion „Marin Anastasovici“, spectatori: 3.000.


• A marcat: Ciuca ’45.


Dunarea: Ene – Fodor (’76, Ciolanel), Rusu. L. Popa – Al. Radu, Negura, Cojenel, I. Paun (’80, Marsavela), C. Gheorghe – Banaru, Lascarache (’58, Zamfir). Antrenor: Marcel Ploae.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Stoica, Mitchell – Dananae, Stinga, Saceanu, L. Preda (’66 Gane, ’72, Al. Costea) – Stemat, Velcovici – Baird (’53, Dina). Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Cartonase galbene: Rusu/ Saceanu, Stoica.


• Au arbitrat: Al. Tudor – Ad. Vidan, G. Stroe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU