29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUnde vor fi centrele de vaccinare Covid din Dolj

Unde vor fi centrele de vaccinare Covid din Dolj

Instituția Prefectului Dolj, ISU Dolj și reprezentanții MAPN, împreună cu autoritățile locale, au stabilit centrele de vaccinare pentru Covid-19 din județ.

Pentru prima fază a vaccinării, există 13 centre în toate unitățile sanitare publice cu paturi (spitale) din județ, pentru vaccinarea personalului medical propriu, și 1 centru de vaccinare în sediul Casei Armatei din Craiova pentru vaccinarea personalului medical din unitățile sanitare private, din cabinetele medicale școlare și din cabinetele medicilor de familie din Craiova.

Pentru faza a II-a a vaccinării, există 26 de centre de vaccinare în Dolj. 14 dintre ele se află în Craiova, în 5 locații: Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, Sala Polivalentă, Sala de Sport – Școala Gimnazială „Alexandru Macedonski”, Sala de Sport – Școala Gimnazială „Decebal”, Craiova, Hostel Griffon Craiova. Celelalte 12 centre de vaccinare se află în Băilești – ONG Aldocet, Calafat – Casa de Cultură, Dăbuleni – Școala nr. 4, Filiași – Sala Sport, Segarcea – Casa de Cultură, Poiana Mare – Școala Tunarii Vechi, Moțăței – Dispensarul Uman, Călărași – Căminul Cultural, Sadova – Căminul Cultural, Daneți – Școala Profesională, Ostroveni – Dispensarul Uman, Valea Stanciului – Școala Gimnazială „Horezu Poenari”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS