15.6 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDan Nistor: „Suporterii ne iubesc și noi sperăm să nu le înșelăm încrederea“

Dan Nistor: „Suporterii ne iubesc și noi sperăm să nu le înșelăm încrederea“

-

Aflat în cantonament cu Universitatea Craiova, Dan Nistor a declarat că antrenamentele de până acum nu au fost deloc ușoare. Dar a punctat că ședințele de pregătire de astăzi nu se compară cu cele de acum 10 ani, când se punea foarte mult accent pe acumulările fizice.

„A fost foarte greu până acum. Am avut foarte multe antrenamente cu mingea, dar foarte grele. Este o perioadă de acumulare și trebuie să facem lucrurile cât mai bine pentru a fi pregătiți pentru noul început de campionat. Nu știu al câtelea cantonament este din carieră. Nu le-am numărat, sincer. Pe primul mi-l amintesc: a fost la Băile Herculane, cu Internațional Curtea de Argeș“, a spus Dan Nistor.

„Ținând cont că trăim vremurile astea, mi se par antrenamente destul de ușoare. Acum 10 ani erau mult mai tari din punct de vedere fizic. Acum trăim vremuri frumoase și aproape toate antrenamentele le facem numai cu mingea“, a mai spus mijlocașul, comparând pregătirea din trecut, cu cea de acum.

„Trebuie să câștigăm Supercupa, să ne obișnuim cu trofeele“

Dan Nistor a vorbit și despre primul meci al noului sezon competițional, adică Supercupa României, din 10 iulie, contra campioanei CFR Cluj.

„Este foarte important acest prim meci cu CFR Cluj, este un trofeu în joc. Încet-încet încep să mă obișnuiesc cu trofeele și sper să nu mă opresc doar la Cupă. Vreau să câștigăm și Supercupa. Cu siguranță vom fi foarte motivați și foarte pregătiți la ora jocului. Am văzut acel meci din precedenta Supercupă, încheiat 0-1. Este o revanșă față de CFR Cluj. Trebuie tratat meciul ca pe o finală și trebuie să o câștigăm. Trebuie să ne obișnuim cu trofeele, pentru că mie astea îmi lipsesc“, a punctat mijlocașul Științei.

„Trebuie să fim mai puternici“

În privința participării în Conference League, Dan Nistor a afirmat că nu are pretenții în privința adversarei din turul doi, mai exact învingătoarea dublei dintre Laci (Albania) și Podgorica (Muntenegru).

„Ne dorim din tot sufletul să nu mi scriem vreo pagină neagră în istoria Universității Craiova și să nu mai facem acele greșeli din trecut, din campionat și din Europa. Trebuie să fim mai puternici și să învățăm din greșelile trecute. Nu am nicio preferată, nu le cunosc“, a declarat Nistor.

Deși este originar din Rucăr, Dan Nistor a punctat că se simte oltean veritabil: „Atât timp cât mi-am pus stema Universității Craiova în casă e clar, mă simt oltean. Suporterii m-au primit bine și sperăm să facem lucruri foarte frumoase la Craiova“.

„Ne-a lipsit aportul suporterilor“

Fotbalistul de 33 de ani, evaluat de Transfermarkt la 1.200.000 de euro, s-a arătat încântat că noul sezon se va desfășura cu suporterii în tribune. Nistor a apreciat totodată numărul mare de abonamente vândut într-un timp atât de scurt de la lansare.

„Ne-a lipsit aportul suporterilor. Publicul este al 12-lea jucător pentru noi. Sper să se dea drumul la cât mai mulți suporteri pe stadioane, pentru că fotbalul fără suporteri nu există. Sper să vină foarte mulți la meciuri. Sunt bucuros că s-au vândut atâtea abonamente. Cu acest virus este destul de dificil, dar cu siguranță se vor vinde și mai multe abonamente. Suporterii ne iubesc și noi sperăm să nu le înșelăm încrederea“, a încheiat Dan Nistor.

Citește și: Copa America / 7 goluri s-au marcat în jocurile de luni, în Grupa B

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit, iar o femeie a fost...

Un accident grav a avut loc duminică în județul...

ȘTIRI GdS