19.8 C
Craiova
miercuri, 9 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE Grav accident pe viaductul Bahna. O autoutilitară și două tiruri, implicate

UPDATE Grav accident pe viaductul Bahna. O autoutilitară și două tiruri, implicate

UPDATE: Tânărul de 25 de ani, care şi-a pierdut viaţa, este din județul Hunedoara. În timpul accidentul a fost rănit grav şi şoferul unuia dintre tiruri, un bărbat de 40 de ani, din județul Bacău.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Un tânăr de 25 de ani, care fusese încarcerat, a fost declarat decedat. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Un grav accident a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe Drumul Naţional 6, în zona viaductului Bahna, judeţul Mehedinţi. În impact au fost implicate o autoutilitară şi două tiruri. O persoană a fost încarcerată şi nu prezintă semne vitale, iar o alta a fost transportată la spital.

„Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. Acesta s-a produs pe Drumul Național 6, în zona viaductului Bahna. În accident sunt implicate o autoutilitară și două autotrenuri. La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare. Cea de-a doua victima a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, în stare de conștiență“, au declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS