Ingrediente: 1 kg de cartofi mici, doua fire de ceapă verde sau o mână de chives (arpagic verde), 4 linguri de iaurt, 3 linguri de crema de brânză, 1 lingură de muştar Dijon, 1 linguriţă de capere, ulei de măsline, sare, piper
Mod de preparare:
Curățați cartofii și și fierbeți-i întregi, la foc mic. Când se înmoaie, scoateţi-i şi lăsaţi-i să se răcească.
Între timp, amestecați muștarul cu iaurtul și crema de brânză.
Tocați ceapa sau arpagicul verde și caperele foarte mărunt și încoproraţi-le în crema de iaurt, oprind o linguriță de verdeaţă pentru decor.
După ce s-au răcit, tăiați cartofii rondele sau cubulețe. Turnaţi deasupra crema de iaurt și amestecați cu grijă, să nu se sfărâme cartofii.
Potriviţi salata de sare, piper și o linguriță de ulei de măsline.
Serviți în boluri și decorați cu ceapă verde şi capere tocate.