3.4 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024

Rau de inaltime

Universitatea – FC Arges 0-3


• Stadion „Metrom“, spectatori: 100.


• Au marcat: Nastasie ’22, Tanasa ’41, D. Rednic ’75.


Universitatea: Bornescu – Heath, D. Stoica, Mitchell – Dananae, Piko, Maguire, Velcovici – Pirvu, Salih, Rose. Antrenor: Ovidiu Stinga. Au mai jucat: Gaman, Girla, Baird, Dina, Ojiga, Gargalie, Barboianu, Burca, Al. Costea si Busu.


FC Arges: Guso – Chita, Lipa, Bazzi – A. Chirita, Ad. Ionescu, Tanase, Negru – Nastasie, Tanasa, Bilasco. Antrenor: Giuseppe Gianinni. Au mai jucat: Vintila, Prepelita, Crivac, D. Rednic, Daouda, Zafirovici, Giannopuolos si Doman.


• Cartonase galbene: Gargalie / Nastasie, Bilasco.


• Au arbitrat: Alexandru Tudor – Cristian Nica si Zoltan Szekely.


Alb-albastrii n-au putut face fata pitestenilor care, chiar daca se afla la finalul unui cantonament montan obositor, au reusit sa treaca la pas de trupa lui Stinga.


Aflati de aproape doua saptamâni la Sinaia, unde au lucrat sub comanda antrenorului Gianinni in special pentru acumulari fizice, jucatorii pitesteni au reusit sa-si impresioneze noul tehnician. Dupa alergari in panta si exercitii la sala de forta, violetii au servit la desert juveti proaspat promovati. Jocul alb-albastrilor a lasat din nou de dorit, schimbarile din lot, dar si din program punându-si amprenta pe evolutia trupei lui Ovidiu Stinga.


Bulevardul „Heath – Pirvu – Dananae“


Chiar daca au inceput incurajator partida, oltenii s-au taiat pe parcursul jocului, gasind cu greu drumul spre poarta adversa. In prima repriza, singurele ocazii ale craiovenilor s-au consemnat in primele zece minute ale intâlnirii. Mai intâi a iesit la rampa Salih, care, aflat in pozitie foarte buna de a marca, a preluat gresit, prelungindu-si mingea si permitându-i lui Guso sa intervina. Un minut mai târziu, Pirvu a centrat de pe partea dreapta, dar Rose, aflat la opt metri de poarta, a barbierit mingea, facându-i pe argeseni sa rasufle usurati, iar pe colegii sai sa se intrebe daca nu cumva australianul a vrut doar sa-si stearga ghetele de praf. Apoi, focul s-a mutat in jumatatea de teren craioveana. La prima aparitie in careul nostru, FC Arges a punctat prin Nastasie (’22), care a reluat cu capul centrarea trimisa de Bazzi. Pitestenii au presat in continuare, facându-i pe olteni sa-si arate defectele. Practic, pe partea dreapta, acolo unde au actionat Dananae si Pirvu, a fost bulevard, Rose a fost penibil la finalizare, Maguire s-a vazut prea putin in joc, iar Heath a fost facut sah mat la golul doi argesean. „Cangurul“ a fost depasit usor de Tanasa care, apoi, a sutat fara sperante pentru Bornescu.


Rezerve fara vlaga


Dupa pauza, ambii antrenori au efectuat schimbari in cele doua distributii. Gianinni i-a aruncat in lupta pe Vintila, Prepelita, Crivac, D. Rednic si Daouda. Stinga a raspuns cu Ojiga, Gargalie, Barboianu si Busu. Schimbari care, la fel ca si celelalte inlocuiri din tabara oltenilor, n-au adus mult dorita schimbare in bine a jocului prestat de juveti. A rezultat o repriza anosta, in care elevii lui Stinga au aparut o singura data periculos in fata portii, dar Rose (’63) a sutat de aceasta data pe lânga poarta. Cele mai clare ocazii de gol au apartinut tot pitestenilor. Astfel, Bilasco (’67 si ’85) l-a pus la incercare pe Bornescu, acesta intervenind miraculos. Goal-keeper-ul oltean n-a avut insa replica la sutul din unghi al lui Daniel Rednic (’75), care a inscris pentru 3-0. La finalul meciului, antrenorul Ovidiu Stinga a refuzat sa faca declaratii, in timp ce Adrian Mititelu a pus din nou placa, vorbind despre un simplu meci de pregatire si prefacându-se ca nu a vazut jocul slab al echipei sale, din care doar Stoica, Mitchell si Velcovici puteau primi nota de trecere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII