Sunt multe femei care vor sa slabeasca. Dar sunt destul de multe si cele care vor sa se ingrase. Pentru acestea, site-ul idieta.ro pune la dispozitie o dieta de ingrasare sanatoasa, fara teama ca procesul va continua pâna la obezitate.
Luni
Mic dejun: 50 g miez de nuca cu sare, patru felii de pâine integrala, o banana, 20 g unt, doua oua fierte.
Ora 10.00: doua banane.
Prânz: 200 g de carne de vita fiarta cu patru cartofi fierti, 20 g de unt, supa de legume, patru felii de pâine integrala, 200 g compot de fructe.
Ora 17.00: un pahar cu lapte si o felie de pâine.
Cina: Supa de pui cu fidea multa, trei felii de pâine, 150 g de peste uscat, un pahar de zeama de compot.
Marti
Mic dejun: 50 g de nuci cu sare, patru felii de pâine integrala, doua oua fierte, un pahar cu lapte, 50 g de brânza.
Ora 10.00: un iaurt cu 100 g fulgi de grâu.
Prânz: 100 g de orez fiert, 150 g carne de vitel fripta cu 100 ml suc de rosii, supa de legume, patru felii de pâine integrala, 100 g biscuiti.
Ora 17.00: un compot de fructe.
Cina: 200 g de paste cu 100 g de carne de pui fiarta, 50 ml suc de rosii, doua felii de pâine integrala, salata de fructe.
Miercuri
Mic dejun: 50 g de nuci, patru felii de pâine, 100 g de cascaval, doua oua fierte.
Ora 10.00: 50 g de brânza cu doua felii de pâine integrala.
Prânz: 200 g de peste fiert in ulei servit cu lamâie si o ceapa, un iaurt cu fulgi de cereale, patru felii de pâine integrala, un compot de ananas.
Ora 17.00: doua banane.
Cina: supa de pui cu fidea multa si ou, patru felii de pâine, doua mere dulci.
Joi
Mic dejun: 50 g de nuci amestecate cu miere, un iaurt cu fulgi de grâu.
Ora 10.00: 50 g de cascaval cu pâine.
Prânz: 150 g de friptura de porc, patru cartofi fierti, doua rosii, supa de legume, patru felii de pâine, o ceasca de orez fiert cu scortisoara si indulcit cu miere.
Ora 17.00: 50 g de biscuiti cu miere.
Cina: 200 g legume fierte (fara prajeala), patru felii de pâine, 40 g de brânza topita, un compot de fructe.
Vineri
Mic dejun: 100 g de cascaval, patru rosii, 40 g de brânza topita, patru felii de pâine integrala, doi morcovi cruzi.
Ora 10.00: 20 g de nuci cu o felie de pâine.
Prânz: 200 g de paste cu 100 g bacon afumat, 100 g cascaval, doua mere dulci.
Ora 17.00: un iaurt cu fulgi de cereale.
Cina: o supa de legume, 100 g de brânza rasa cu marar, doua rosii, doua felii de pâine integrala, 50 g biscuiti si un pahar cu lapte.
Sâmbata
Mic dejun: un pahar cu lapte, 100 g fulgi de cereale, 50 g cascaval, doua felii de pâine, doi morcovi cruzi.
Ora 10.00: 20 g de nuci cu o felie de pâine.
Prânz: supa de pui cu fidea si ou, 150 g carne de porc fripta, patru cartofi fierti, patru felii de pâine integrala, doua pahare de bere.
Ora 17.00: un pahar de lapte cu biscuiti.
Cina: supa de legume, doua felii de pâine, 50 g biscuiti cu miere.
Duminica
Mic dejun: un iaurt cu 100 g fulgi de grâu, 100 g sunca de Praga cu doua felii de pâine integrala.
Ora 10.00: 100 g compot cu biscuiti.
Prânz: 150 g de piept de pui, 100 g ciuperci fierte, 200 g salata de rosii cu 100 g masline in ulei, patru felii de pâine integrala.
Ora 17.00: doua banane.
Cina: supa de legume, 100 g brânza rasa si amestecata cu marar, doua felii de pâine.