29.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Kylie Minogue cinta despre „Love At First Sight“

Kylie Minogue va lansa nou sau single, intitulat „Love At First Sight“, pe 27 mai. Partea B a single-ului va gazdui o versiune mixata a hitului „Can’t Get You Out Of My Head“, realizata cu ajutorul celor de la New Order. Kylie a interpretat piesa mixata la recenta ceremonie de decernare a Brit Awards.

Britney a ramas fara logodnic

Solistul formatiei ’N Sync, Justin Timberlake, i-a dat papucii logodnicei sale, Britney Spears, la telefon, dupa care l-a avertizat pe unul dintre fanii sai sa nu se apropie in viata sa de femei. In momentul in care a instiintat-o pe iubita sa de decizia luata, Timberlake se afla la inceputul turneului pe care trupa sa il intreprinde prin Statele Unite, iar Britney era in vacanta in Los Angeles. Se pare ca motivul luarii acestei decizii l-a reprezentat faptul ca artistul este stresat deoarece se pregateste sa paraseasca grupul ’NSync pentru a incepe o cariera solo.

Pamela Anderson a facut hepatita de la… fostul sot!

Actrita americana Pamela Anderson a anuntat ca sufera de hepatita C, din cauza ca a folosit un ac de tatuat infectat de fostul ei sot, Tommy Lee. „Tommy era bolnav, dar nu mi-a spus acest lucru“, a precizat Pamela Anderson, care in prezent se judeca pentru custodia copiilor – doi baieti – cu fostul ei sot. Hepatita C este transmisa prin singe si deseori in cazul celor dependenti de droguri se intimpla acest lucru, pentru ca folosesc aceeasi seringa. Un reprezentant al rockerului Tommy Lee a respins aceste acuzatii ca fiind „ridicole“, afirmind ca bateristul trupei Motley Crue nu sufera de hepatita C sau de alta boala transmisibila special. „Acuzatiile ridicole ale lui Pam reprezinta o incercare de a modifica sistemul actual de custodie comuna a copiilor“, a adaugat reprezentantul lui Lee. In luna decembrie a anului trecut, un judecator a respins cererea Pamelei Anderson de custodie exclusiva asupra copiilor. Cei doi au divortat in 1998, dupa trei ani de casnicie furtunoasa, presarata cu despartiri si care a facut deliciul ziarelor de scandal. Tommy Lee a fost condamnat la sase luni de inchisoare in 1998 pentru ca a agresat-o pe Pamela Anderson in casa lor din Malibu, Los Angeles.

Michael Jackson se lanseaza in… spatiu!

Michael Jackson se pregateste pentru a deveni primul star pop care ajunge in spatiu, dupa ce a facut echipa cu astronautul Edgar Mitchell, participant la proiectul Apollo 14. Solistul este antrenat, de asemenea, de catre bunul sau prieten Uri Geller, care este medium. Jackson va parcurge totusi o etapa de pregatire cu specialistii centrului NASA.

De frica fanilor

Solistul Badly Drawn Boy a incetat sa mai poarte caciulita sa bine cunoscuta in momentul in care iese prin Manchester. Artistul doreste ca astfel sa micsoreze sansele de a fi batut, deoarece fara chipia sa din lina este mai greu de recunoscut. Pe numele sau adevarat Damon Gough, starul a devenit tatic pentru a doua oara saptamina trecuta. Iubita sa, Claire Hewitt, a nascut un baietel pe 13 martie.

De la Bosquito… „Sar scintei“!

Bosquito si-a luat chitara si a mai inregistrat un album, „Sar scintei“, al doilea din discografia trupei. Dupa o scurta pauza de la piesa „Pepita“, formatia si-a supus din nou creativitatea unui test, iar ceea ce a rezultat este un album din care „Sar scintei“. Stilul Bosquito, consacrat deja, latino-rock energic, este ilustrat si de cele zece piese noi. Prima piesa promovata de cei cinci trubaduri Bosquito se numeste „Hopa, hopa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS