17.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei vânzători de canabis, în arest pentru 30 de zile

Trei vânzători de canabis, în arest pentru 30 de zile

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis mandate de arestare preventivă pe numele a trei bărbaţi cercetaţi de procurorii DIICOT în două dosare de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă 310 grame de canabis. Al treilea inculpat a fost reţinut după ce a vrut să vândă 200 grame de canabis.

Potrivit oamenilor legii, prima acţiune de prindere în flagrant a fost organizată de ofiţerii de combatere a ciminaşităţii organizate în Slatina, Olt.

„La data de 5 octombrie, doi bărbați din municipiul Slatina, județul Olt, au fost prinși în flagrant delict, în municipiul Slatina, în momentul în care ar fi pus în vânzare 310 grame de canabis. Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Slatina, fiind descoperite 430 de grame de canabis, sisteme informatice și recipiente/ustensile folosite la porționarea/ambalarea drogurilor”, au explicat anchetatorii.

În aceeaşi zi, cei doi suspecţi, un tânăr de 18 ani şi un bărbat de 48 de ani, au fost aduşi la DIICOT Craiova. După audieri, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc. Pe 6 octombrie, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare pe numele celor doi suspecţi. Cei doi au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Craiovean arestat pentru trafic de droguri

În arestul IPJ a ajuns şi un craiovean de 30 de ani, acuzat de trafic de droguri de risc. Acesta ar fi încercat să vândă 200 grame de canabis.

„La data de 5 octombrie, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Craiova, a fost prins în flagrant delict, în municipiul Craiova, în momentul în care ar fi pus în vânzare 200 de grame de canabis. Ulterior, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Dolj, fiind descoperite 20 de grame de canabis, recipiente/ustensile folosite la porționarea/cântărirea drogurilor, 3 telefoane mobile, 7.350 euro, 16.050 lei și 270 lire”, au mai precizat oamenii legii.

Craioveanul de 30 de ani a fost arestat preventiv tot pe 6 octombrie, printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS