19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUnai Emery nu este mândru de gestul lui Emiliano Martinez

Unai Emery nu este mândru de gestul lui Emiliano Martinez

Antrenorul echipei Aston Villa, Unai Emery, a declarat că va vorbi cu argentinianul Emiliano Martinez, portarul echipei sale, despre felul cum a sărbătorit acesta câştigarea Cupei Mondiale din Qatar, informează Agerpres. În timpul paradei jucătorilor argentinieni, după succesul din finala cu Franța, Emiliano „Dibu“ Martinez a fost văzut ţinând în mână o păpuşă reprezentând un copil, al cărui chip era acoperit de o fotografie a lui Kylian Mbappe. Martinez a fost chiar ironic la adresa starului francez, autor a trei goluri, cântând la vestiar: „Un minut de reculegere… pentru Mbappe“, înainte de a fi urmat de coechipierii săi.

Obişnuit cu provocările, Martinez va avea o discuţie cu antrenorul său de la Aston Villa, Unai Emery, atunci când va reveni la echipa de club.

„Când simţi o emoţie puternică, este greu să te controlezi. Voi vorbi cu el săptămâna viitoare despre felul cum a sărbătorit. Îl respect acolo, este cu echipa naţională. După aceea, va fi cu noi şi va fi responsabilitatea noastră. Putem vorbi despre asta“, a declarat vineri Emery într-o conferinţă de presă.

Citește și: Eugen Neagoe vine la Știința în ciuda oponenței conducătorilor clubului U Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS