14 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și un rănit după ce un autoturism a lovit un stâlp de iluminat

Un mort și un rănit după ce un autoturism a lovit un stâlp de iluminat

Pasagerul unei mașini a murit, sâmbătă, iar șoferița a fost grav rănită, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit cu autoturismul un stâlp de iluminat în localitatea timișeană Periam, informează News.ro.

”O femeie, în vârstă de 48 de ani, a condus un autovehicul pe DJ 682 dinspre localitatea Periam către Arad, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. În urma impactului, un bărbat, în vârstă de 64 de ani (pasager în autovehicul) a decedat, iar conducătoarea auto a fost rănită şi transportată la spital”, a transmis IPJ Timiş.

”S-au deplasat de urgenţă la faţa locului zece pompieri din cadrul Staţiei Sânnicolau Mare, cu o autospecială de  primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În autoturism se aflau trei persoane, dintre care două victime rămase blocate.

În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad. La sosirea echipajelor la locul accidentului, un bărbat (de aproximativ 65 de ani) a fost declarat decedat, iar o altă victimă, o femeie (de aproximativ 48 de ani), în stare de inconştienţă, a fost preluată de către elicopterul SMURD. O tânără în vârstă de aproximativ 16 ani a fost evaluată medical la locul intervenţie, suferind atac de panică”, a transmis ISU Timiş.

Potrivit poliţiei, femeia a pierdut controlul direcţiei de mers.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru  ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS