5.1 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUitaţi de amicale! Fiţi „lei“ la Botoşani!

Uitaţi de amicale! Fiţi „lei“ la Botoşani!

Universitatea Craiova se pregăteşte să reintre în campionat în forţă, după o pregătire de iarnă bine făcută sub comanda lui Eugen Neagoe. O indică prestaţiile din jocurile de verificare din cadrul cantonamentului din Antalya, dar şi rezultatele acestora, mai ales că adversarii au fost de top. Ştiinţa le-a învins pe Kecskemeti – locul 2 în Ungaria, scor 3-1, şi Widzew Lods – locul 3 în Polonia, scor 1-0, şi a remizat cu Partizan Belgrad – locul 2 în Serbia, scor 1-1.

Gruparea alb-albastră şi-a îmbunătăţit şi lotul, prin aducerea mijlocaşului Alexandru Işfan şi a fundaşului Gjoko Zajkov şi mai are câteva „ţinte“, astfel că moralul tuturor este foarte bun. Acum mai rămâne să şi concretizeze aceste atuuri printr-o primă victorie în etapa 22 din Superligă.

„Leii“ lui „Geană“ o întâlnesc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, în Moldova, pe FC Botoşani şi se anunţă un joc de care pe care.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Botoșani!

Nae Ungureanu: „Abia aşteptam să se reia campionatul nostru“

GdS Sport a prefaţat primul meci oficial din 2023 cu Nae Ungureanu. Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima se aşteaptă la un joc dificil la Botoşani, dar mizează pe forma bună a alb-albaştrilor şi pe inspiraţia şi experienţă antrenorului Eugen Neagoe.

„Îmi este dor de fotbal, chiar dacă pauza nu a fost atât de mare. Abia aşteptam să se reia campionatul nostru. Cred că toţi simţim asta. Este un nou început, cu un antrenor nou şi cu câţiva jucători noi. Va fi un meci greu, dar eu cred că o să câştigăm, pentru că echipa este într-o vizibilă creştere de formă.

Bineînţeles că este mai puternică decât în prima parte a campionatului. Venirea lui Işfan şi cea a lui Zajkov, plus revenirea lui Ivan după accidentare, a lui Markovic şi a lui Koljic vor aduce plusul aşteptat la echipă. Nu mai vorbesc despre numirea lui Eugen Neagoe, care este un oltean de-al nostru, a jucat aici şi ştie ce vrea publicul.

Mie mi-a plăcut ce am văzut în meciurile amicale din Antalya. Am văzut rezumatele acelea şi mi-a plăcut cum a pasat echipa şi cum s-a mişcat. S-a prezentat bine acolo şi a obţinut rezultate foarte bune, ceea ce înseamnă că stă bine şi cu moralul. Acum sper să se continue la fel şi în campionat“, a declarat Nae Ungureanu, pentru GdS Sport.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Secretul ar fi să dispară greşelile din apărare“

Cu toate că a apreciat parcursul din amicalele de pe pământ turcesc ale Ştiinţei, „Roşu“ ştie că nu sunt edificatoare. El consideră că nu trebuie subestimate rivalele CFR Cluj şi FCSB pentru că nu au reuşit să câştige jocurile de pregătire. Nae Ungureanu face totodată apel la suporteri, să fie aproape de echipă, pentru că numai îşi poate atinge obiectivul.

„Multe echipe au avut rezultate contradictorii în amicale şi mă refer în special la FCSB, dar şi la CFR Cluj. Dar nu poţi să tragi o concluzie clară până nu le vezi la treabă în campionat. Ştii cum e: una e în amicale, alta în meciurile oficiale. Intervine miza, presiunea şi atunci jocul poate să sufere sau, invers, să te motiveze. E dificil să ne pronunţăm de acum la cum vom porni în play-off. Este important să ne vedem noi de drum şi să greşim cât mai puţin, spre deloc dacă se poate. Apoi putem face şi alte calcule“, a comentat Nae Ungureanu.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru că echipa are nevoie de ei. Avem toate atuurile să facem o treabă bună! Avem un antrenor oltean, o echipă bună, de primele trei locuri, dar este nevoie şi de cel de-al 12-lea jucător ca să-şi îndeplinească obiectivul.

Chiar dacă nu reuşim să câştigăm titlul anul acesta, să vină în număr mare la stadion, pentru că pe podium este obligatoriu să terminăm. Secretul ar fi să dispară greşelile din apărare, să nu mai luăm goluri atât de uşor. În faţă eu zic că s-au rezolvat lucrurile, pentru că şi-au revenit băieţii noştri“, a completat Nae Ungureanu.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Superliga, etapa 22

Vineri, 20 ianuarie:
ora 16.30: U Cluj – FC Voluntari
ora 20.00: Rapid – Sepsi
Sâmbătă, 21 ianuarie:
ora 17.00: Mioveni – Petrolul
ora 20.00: Botoșani – „U“ Craiova
Duminică, 22 ianuarie:
ora 15.30: FCU – UTA Arad
ora 20.45: Hermannstadt – FCSB
Luni, 23 ianuarie:
ora 17.00: Chindia – Argeş
ora 20.00: Farul – CFR Cluj

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Inter Milano a cucerit Supercupa Italiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS