17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie din Kentucky cu peste 230 de stră-strănepoți și-a întâlnit stră-stră-strănepoata

O femeie din Kentucky cu peste 230 de stră-strănepoți și-a întâlnit stră-stră-strănepoata


MaeDell Taylor Hawkins, în vârstă de 98 de ani, din Kentucky, și-a cunoscut prima stră-stră-strănepoată biologică, potrivit Fox News.

Zhavia Whitaker, în vârstă de doar șapte săptămâni, și-a cunoscut stră-stră-străbunica, pe MaeDell Taylor Hawkins, într-un azil de bătrâni din Kins Mountain, Kentucky, sâmbătă, 18 februarie.

Alături de cele două s-au aflat și fiica lui MaeDell Hawikins – Frances Snow, nepoata ei – Gracie Snow Howell, strănepoata ei – Jacqueline Ledford și stră-strănepoata ei – Jaisline Wilson.

Gracie Snow Howell a publicat fotografia pe contul ei de Facebook.

„Șase generații în viață. MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline și Zhavia”, a scris ea. Coordonarea acestei vizite a destul de dificilă, deoarece jumătate dintre femeile din fotografie trăiesc în prezent în afara statului.
Snow, de 77 de ani, locuiește în Fairborn, Ohio; Howell, de 58 de ani, stă în Myrtle Beach, Carolina de Sud. Ledford, de 39 de ani, s-a stabilit în Anderson, Carolina de Sud.
Wilson, în vârstă de 19 ani, precum și Whitaker, locuiesc în Somerset, Kentucky. MaeDell Hawkins a fost internată într-un azil de bătrâni după ce a căzut în urmă cu doi ani.

Într-un interviu acordat Fox News, pe 6 martie, Howell a povestit că nu au intenționat să facă o „întâlnire a fetelor” în cadrul acelei vizite, ci pur și simplu așa s-a întâmplat. „Am petrecut trei ore cu ea în acea după-amiază. A fost o vizită foarte bună”, și-a amintit Howell.

MaeDell Hawkins s-a născut și a fost crescută în Kentucky. A preluat responsabilitățile casnice foarte devreme, în 1940, atunci când s-a căsătorit cu primul ei soț, Bill Taylor.

„Avea 16 ani când s-a căsătorit cu el. El avea 50. E o diferență foarte mare. El deja avea 10 copii. Soția lui a murit în timp ce năștea gemeni acasă. El lucra la calea ferată. A trebuit să se întoarcă la muncă. Avea nevoie de cineva care să aibă grijă de copii”, a spus Howell.

Așa că MaeDell Hawikins, la doar 16 ani, a intrat în rolul de mamă vitregă, apoi a născut, la rândul ei, 13 copii. Femeia are 106 nepoți, 222 strănepoți, 234 stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți.
Guinness World Records raportează că actualul record mondial pentru familia cu cele mai multe generații vii vreodată a fost atins în 1989 și a fost acordat unei familii din New York care avea șapte generații vii.

Familia lui MaeDell Hawkins plănuiește s-o viziteze în această vară și speră să aducă mai mulți dintre stră-stră-strănepoții ei să o vadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS