13.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăuți sau drogați la volan, în Craiova și Bechet

Băuți sau drogați la volan, în Craiova și Bechet

Polițiștii doljeni au descoperit în trafic șoferi băuți sau drogați la volan, chiar în ziua de Paște. Doi tineri au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme având alcoolemii de 1,34, respectiv 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat pe străzile din Craiova și Bechet. Un altul a fost prins sub influența substanțelor psihoactive pe strada Brestei din Craiova.

Sub influența băuturilor alcoolice, la volan

La data de 16 aprilie, ora 13.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au depistat un tânăr de 27 de ani, din comuna Sadova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55, în localitatea Lișteava. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

În noaptea de 16 aprilie, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brestei. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive

În aceeași noapte, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Podari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Breste din Craiova.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul drugtest. Tânărul s-a dovedit a fi pozitiv la substanța amphetamine. Șoferul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

Citește și Peste 22.000 de țigarete netimbrate, găsite într-o comună din Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS