15.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) 105 migranți, ascunși în două camioane la Nădlac

(VIDEO) 105 migranți, ascunși în două camioane la Nădlac

-

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat 105 migranți din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Migranții erau ascunşi în două TIR-uri. Șoferii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.

În ultimele 24 de ore, la Nădlac II, s-au prezenta pe sensul de ieşire din țară, doi cetățeni turci, aflați la volanul unor tiruri. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, folii din plastic pentru societăți comerciale din Germania și Finlanda.

Au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, în total, 105 de cetăţeni străini. Doar într-un transport fiind descoperite 54 de persoane.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. Migranții, care au intrat legal în România sau sunt solicitanți de azil, sunt din:

  • India,
  • Pakistan,
  • Afganistan,
  • Siria.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări de trafic de migranți pentru șoferi. Persoanele ascunse sunt cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Minori bănuiți de furt și conducere fără permis, reținuți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: 8 persoane rănite după coliziune dintre un autobuz...

8 persoane au fost rănite, în aeasta dimineață la...

ȘTIRI GdS