29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO mamă şi fiica sa, atacate cu un cuţit în Cimitirul Ungureni

O mamă şi fiica sa, atacate cu un cuţit în Cimitirul Ungureni

Poliţiştii doljeni au dispus reţinerea unui bărbat de 45 de ani, din Brădeşti, acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi atacat cu un cuţit fosta concubină şi pe mama acesteia. Şi asta în condiţiile în care pe numele bărbatului fusese emis un ordin de protecţie. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Cimitirul Ungureni din Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că bărbatul le-a atacat cu un cuţit pe cele două femei.

„La data de 06 mai, în jurul orei 13.05, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie de 45 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta Cimitirului Ungureni, ar fi fost agresată fizic de fostul concubin.

La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, fiind găsită apelanta împreună cu mama acesteia. Ambele prezentau leziuni traumatice şi au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp a fost identificat și fostul concubin al femeii, un bărbat de 45 de ani, din comuna Brădești. Acesta a fost condus la audieri”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că victimele au suferit leziuni la nivelul mâinilor şi capului, provocate cu un cuţit.

Acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în februarie, pe numele agresorului fusese emis un ordin de protecţie.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat din comuna Brădești în municipiul Craiova, iar în incinta cimitirului Ungureni le-ar fi agresat pe fosta concubină și pe mama acesteia, cu un obiect tăietor-înțepător, acestea suferind vătămări la nivelul brațelor și capului.

Totodată, pe numele bărbatului, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, valabil în perioada februarie-iunie 2023. Acesta a fost obligat să nu se apropie de fosta concubină la o distanță mai mică de 100 de metri”, au mai precizat oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de un procuror din Cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În cursul zilei de sâmbătă, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au mai explicat că suspectul urma să fie dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS