18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAl Pacino, tată la 83 de ani

Al Pacino, tată la 83 de ani

Celebrul actor american Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Acesta este al patrulea copil al vedetei, au confirmat reprezentanții săi pentru Fox News.

Actorul din „Nașul” așteaptă primul său copil cu iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani. 

Pacino, care a împlinit 83 de ani în aprilie, are deja trei copii. El are o fiică cu fosta sa soție Jan Tarrant și gemeni cu fosta sa soție Beverly D’Angelo.

Noor Alfallah a postat o fotografie cu Pacino pe Instagram în aprilie, în timp ce vizitau o galerie de artă din New York. A fost prima fotografie a cuplului postată pe rețeaua de socializare. 

Anterior, Noor Alfallah a avut relații cu Mick Jagger și cu miliardarul Nicholas Berggruen.

Robert De Niro a anunțat și el recent că a devenit tată pentru a şaptea oară. 

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 79 de ani, a făcut această dezvăluire în timp ce discuta cu jurnaliștii de la ET Canada despre paternitate și despre noul său rol în comedia „About My Father”. 

Atunci când un jurnalist de la ET Canada i-a adresat o întrebare despre cei şase copii ai lui, Robert De Niro l-a corectat imediat: „Şapte, de fapt”.

„Tocmai mi s-a născut un copil”, a declarat actorul. Acesta nu a oferit detalii despre cel mai nou membru al familiei sale şi nici despre femeia care l-a adus pe lume.

Citeşte şi: Se deschide Bazinul de înot de la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS