21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAsistenta personală a lui Alain Delon, dată afară din casa actorului

Asistenta personală a lui Alain Delon, dată afară din casa actorului

Asistenta personală a actorului Alain Delon, Hiromi Rollin, a fost dată afară miercuri din casa acestuia. Femeia contestă acuzațiile făcute la adresa ei de copiii actorului. Ea a anunțat că va depune plângere împotriva membrilor familiei Delon şi a gărzilor de corp pentru violenţele suferite, scrie Agerpres.

Hiromi Rollin a fost acuzată în două plângeri depuse la poliție de copiii actorului că îl izolează și îi monitorizează conversațiile.

„Doamna Rollin contestă toate faptele ce-i sunt reproşate şi care au fost prezentate pe larg în presă”, arată un comunicat al avocatului ei, publicat a doua zi după deschiderea unei cercetări prealabile în urma celor două plângeri depuse de cei trei copii ai vedetei.

O plângere a fost depusă miercuri după-amiază de Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon la Parchetul din Montargis, o localitate din departamentul Loiret din centrul Franţei, unde celebrul actor deţine o proprietate în comuna Douchy.

Anthony Delon a depus o a doua plângere împotriva asistentei sociale. El o acuză de „violenţe voluntare şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz de putere şi hărţuire morală”, a spus el pentru AFP, evocând „fapte comise într-un an şi jumătate”.

Dată afară din casa lui Alain Delon

Potrivit lui Anthony Delon, situaţia din ultimii doi ani a căpătat „proporţii atât de mari”, încât tatăl lui a cerut el însuşi, în scris, ca asistenta să părăsească locuinţa sa din Douchy.

Conform presei franceze, Hiromi Rollin a fost dată afară, miercuri, din reşedinţa din Douchy-Montcorbon a lui Alain Delon.

„Doamna Rollin va depune plângere împotriva membrilor familiei Delon şi a gărzilor de corp pentru violenţe intenţionate agravate suferite în data de 5 iulie 2023 şi constatate prin certificat medical”, a adăugat avocatul.

Conform Parchetului, Alain Delon participă la acţiunea împotriva asistentei sociale printr-o declaraţie semnată şi asociată plângerii.

Avocatul copiilor actorului, Christophe Ayela, a declarat miercuri că după accidentul cardio-vascular suferit de actor în 2019, Hiromi Rollin „s-a instalat în casa acestuia” şi „nu a încetat să-l izoleze pe Alain Delon de rudele, prietenii şi familia sa, folosind manevre şi ameninţări”.

Citește și: Un orășel belgian a interzis consumul alcoolului în public din cauza muncitorilor români

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS