13.4 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă fetiţe pe biciclete, lovite de o şoferiţă pe marginea unui drum

Două fetiţe pe biciclete, lovite de o şoferiţă pe marginea unui drum

Două fetiţe care se plimbau pe biciclete au fost lovite de o maşină condusă de o tânără de 22 de ani. În urma impactului violent, maşina a ajuns într-un şanţ. Un bebeluş de cinci luni, aflat în autoturism, a intrat în stop cardio-respirator. Accidentul a a avut loc duminică seară pe o şosea din localitatea Teaca, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Două fetiţe care se plimbau pe biciclete au fost spulberate de o maşină, duminică seară, în timp ce mergeau pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât au fost proiectate la mai bine de 10 metri, pe asfalt. Autoturismul s-a oprit în şanţ.

În accident au fost implicaţi trei adulţi şi patru copiii, cu vârste între 5 luni şi 9 ani. Una dintre fetiţe şi trei pasageri din autoturism au fost răniţi, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Un bebeluş a intrat în stop cardio-respirator după accident

În maşină se aflau şoferiţa şi patru pasageri. Printre ei, un bebeluş de cinci luni care a intrat în stop cardio-respirator. Medicii sosiţi la faţa locului au reuşit să-i salveze viaţa în mod miraculos. Copilul a fost intubat şi transportat de urgenţă la spital.

Localnicii susţin că drumul proaspăt asfaltat îi încurajează pe şoferi să calce pedala de acceleraţie.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilască împrejurările producerii accidentului. 

Citeşte şi: Un bărbat a murit în timp ce curăţa o fântână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS