24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / SCMU a făcut legea în jocul cu Tg. Jiu, de la Cupa Craiovei

Handbal / SCMU a făcut legea în jocul cu Tg. Jiu, de la Cupa Craiovei

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a câștigat de o manieră categorică meciul disputat în Sala Polivalentă, joi, în compania formației CSM Tg.Jiu, scor 31-20, în prima zi de la Cupa Craiovei.

Startul jocului a fost ceva mai echilibrat, cele două formații încercând, în mare măsură, să se neutralizeze reciproc. S-a mers din aproape în aproape până spre finalul reprizei, când SCMU Craiova a izbutit să ia avans. La cabine s-a intrat cu scorul de 16-13, iar în repriza secundă a început spectacolul. Jocul formației vizitatoare a „scârțâit“ tot mai mult, în timp ce craiovencele au marcat ori de câte ori au avut ocazia. La final, învingătoare a fost formația lui Bogdan Burcea, scor 31-20.

SCMU Craiova: Curmenț, De Paula – Krpez 10, Milosavljevic 7, Mugosa 6, Ruth 3, Milic 1, Colac 1, Jipa 1, Burcea-Zamfir 1, Pașcan 1, Vâlcan, Malovic, Ghețu. Antrenor: Bogdan Burcea.

Vineri, de la ora 18.00, se întâlnesc CSM Tg. Jiu și Gloria Buzău. Al doilea meci al Craiovei este programat sâmbătă, de la ora 11.30, cu formația din Buzău.

Citește și: Înot / Cinci români vor concura la Europenele U23 de la Dublin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS