15.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Un șofer aflat sub influența drogurilor nu a oprit la semnalul polițiștilor

Gorj: Un șofer aflat sub influența drogurilor nu a oprit la semnalul polițiștilor

Un șofer din Rovinari, Gorj, aflat sub influența drogurilor nu a oprit la semnalul polițiștilor din Rovinari. Oamenii legii au efectuat ieri semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, însă acesta a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia în trafic, fiind oprit pe strada Prieteniei, din orașul Rovinari. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest. În urma testării, acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.
Totodată acesta a fost testat și cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul exiprat. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, fiindu-i reținut permisul de conducere.

În urma controlului efectuat de polițiști asupra autoturismului condus de bărbat, precum și a controlului corporal, polițiștii au găsit bucăți de hârtie împăturită în care se aflau fragmente vegetale, precum și o rolă de hârtie. Acestea sunt ridicate în vederea înaintării către structurile competente și continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Ghiozdane pentru copiii proveniți din familii cu probleme financiare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS