18.3 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și trei răniți după ce o basculantă a intrat în plin într-un autoturism 

Un mort și trei răniți după ce o basculantă a intrat în plin într-un autoturism 

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite după ce o basculantă a intrat în plin într-un autoturism. Accidentul rutier s-a produs vineri dimineaţă, pe DN 72, în comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani.

Se pare că un șofer de 60 de ani care conducea un autoturism nu a acordat prioritate unei basculante care venea din sens opus, astfel că s-au ciocnit în plin.

Mașina s-a transformat într-un morman de fiare în interiorul căruia au rămas încarcerate doua persoane.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 69 de ani, a murit. Un pasager al acestuia, de 24 de ani, a fost preluat în stare de inconştienţă de către un elicopter SMURD.

O altă pasageră din autoutilitară a fost asistată de către echipajele medicale, fiind apoi transportată la UPU Ploieşti. Un alt pasager din autoturism a suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

„Din cercetări s-a stabilit că ansamblul de vehicule a fost condus de un bărbat de 28 de ani, iar celălalt autovehicul de un bărbat de 69 de ani. (…) Conducătorul auto al ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis IPJ Prahova.

Citește și: O femeie a murit așteptând trenul, în Gara de Nord

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS