5.1 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / CSM Craiova, medaliată de şase ori la „Cupa Temerarul Sibiu“

Judo / CSM Craiova, medaliată de şase ori la „Cupa Temerarul Sibiu“

În perioada 15-16 septembrie, la Sibiu, s-a desfăşurat Turneul Internaţional de judo „Cupa Temerarul“, competiţie la care a fost prezent şi clubul CSM Craiova. Sub coordonarea lui Emil Calafăteanu, nu mai puţin de şase sportivi au reuşit să performeze şi să obţină câte o medalie. În total, clubul s-a ales cu trei medalii de aur şi trei de bronz.

Astfel, aurul la „Cupa Temerarul“ a fost obţinut de către Fiona Witt (U18), Sebastian Dop (U14) şi Iustin Budan (U9). De asemenea, medaliile de bronz le-au câştigat următorii judoka: Bogdan Gheorghe (U18), Filip Dumitru (U14), respectiv Robert Truică (U9). Lucian Ciciu (U18) a încheiat pe locul al 5-lea.

Contactat de GdS, antrenorul sportivilor, Emil Calafăteanu, s-a declarat mulţumit de reuşitele elevilor săi.

„Sunt foarte mulţumit de toate medaliile obţinute de copii. M-a surprins că unii micuţi, care sunt la început de drum la un turneu internaţional, s-au prezentat excepţional şi au luat medaliile de aur şi bronz. De asemenea, rezultatele celor mari sunt bune, mai ales că suntem la început de pregătire. Ca să concluzionăm, totul a ieşit perfect. În mintea mea, înainte de turneu, erau mai puţine medalii în plan, dar întotdeauna, ca antrenor, sper ca fiecare sportiv să se dezvolte şi să obţină maximul. Cea mai mare bucurie a fost că trei dintre ei au ieşit campioni, ceea ce nu este deloc de neglijat. Îi felicit pe toţi pentru rezultate şi sper să o ţină pe acelaşi drum“, a declarat Emil Calafăteanu, pentru GdS.

Citeşte şi: Canotaj / România a cucerit 15 medalii la Campionatele Balcanice de juniori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS