20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reţinut la mai bine de o lună de când a agresat un bărbat

Craiova: Reţinut la mai bine de o lună de când a agresat un bărbat

-

Un craiovean de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, după ce ar fi agresat un alt bărbat, tot din Craiova, în urmă cu mai bine de o lună.

„La data de 26 septembrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, ameninţare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în dimineața zilei de 26 septembrie, polițiștii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în seara zilei de 20 august a.c., în timp ce se afla în fața unui bloc situat pe strada Desnățui, ar fi fost amenințat cu moartea și agresat fizic de către un bărbat de 43 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, în după-amiaza zilei de 26 septembrie, bărbatul de 43 de ani a fost identificat și condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Astăzi, 27 septembrie, bărbatul reţinut va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive“, a transmis IPJ Dolj.

Potrivit poliţiştilor, o astfel de plângere poate fi făcută în termen de 90 de zile. În acest caz, victima ar fi anexat plângerii şi un certificat medico-legal prin care a dovedit că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Pasajul Electroputere are, din nou, restricţii de circulaţie. Promisiunea primarului, deşartă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gemenii de 15 ani, din Târgu Jiu dați dispăruți,...

Cei doi minori de 15 ani, dați dispăruți au...

ȘTIRI GdS