20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi şoferi au murit după ce s-au ciocnit cu maşinile şi apoi au intrat în doi copaci

Doi şoferi au murit după ce s-au ciocnit cu maşinile şi apoi au intrat în doi copaci

Doi şoferi au murit după ce au intrat în coliziune frontală cu autoturismele, apoi au lovit fiecare câte un copac. Accidentul a fost provocat de un tânăr care s-a angajat într-o depăşire periculasă. Alte trei persoane care au fost rănite în accidentul petrecut la ieşirea din municipiul Salonta au fost transportate la spital cu elicopterul SMURD.

Un tânăr, de 23 de ani, din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, înspre Arad, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alt autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 65 de ani, din Baia Mare. În acest timp, din sens opus venea alt autoturism. Pentru a evita coliziunea cu maşina care venea din faţă, tânărul a efectuat un viraj brusc către dreapta. Astfel a acroșat autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani.

În urma impactului, ambele mașini au ieşit de pe carosabil. Au lovit fiecare câte un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, conducătorii ambelor mașini au suferit multiple leziuni, care le-au provocat decesul, la fața locului.

O tânără, de 21 de ani, pasageră în primul autoturism, precum şi două femei de 65, respectiv 44 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Citeşte şi: (VIDEO) 400 de norvegieni, lăsaţi fără bani de o grupare de escroci români

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS