12.6 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițist local, în comă după ce a fost lovit de un scandalagiu

Polițist local, în comă după ce a fost lovit de un scandalagiu

Un poliţist local a intrat în comă după ce a fost lovit de un tânăr în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incidentul a avut loc în zona centrală a municipiului Piteşti, unde agentul se afla în patrulare. Agresorul a fost ulterior reţinut pentru ultraj.

Poliţistul este în stare foarte gravă şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

„C.S., de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă. Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, se arată în comunicat.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

„În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a poliţistului local şi suntem alături de familia sa. Ne exprimăm respectul pentru toţi cei care servesc comunitatea noastră şi vă îndemnăm să le arătaţi sprijinul şi recunoştinţa pe care o merită”, se menţionează în comunicatul Primăriei Piteşti.

Citeşte şi: ONU: Un palestinian obișnuit trăiește în medie cu două felii de pâine pe zi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS