21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOrnamente de Crăciun, furate din depozitul unei primării

Ornamente de Crăciun, furate din depozitul unei primării

Mai mulţi saci care conţineau ornamente pentru sărbătorile de iarnă au fost furaţi dintr-un depozit al Primăriei Câmpia Turzii aflat în incinta unei şcoli. Edilii au depus plângere la poliţie şi dau asigurări că oraşul nu va rămâne fără iluminat de sărbători, informează News.ro.

Angajaţii primăriei care la începutul acestei luni au mers să verifice şi să pregătească ornamentele luminoase pentru sărbătorile de iarnă au constatat că o parte dintre acestea au fost furate, a anunţat primarului oraşului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

„Noi, după ce am dat jos, la sfârşitul iernii, ornamentele de sărbători, le-am depozitat într-o anexă a Liceului “Victor Ungureanu“, care aparţine primăriei şi unde mai avem depozitate şi alte lucruri. Când am mers să le luăm să le montăm, am constatat că o parte dintre ele lipseau. Am sesizat poliţia, poliţia a făcut cercetarea la faţa locului şi aşteptăm să se identifice făptaşii”, a declarat, marţi, edilul-şef.

Acesta a precizat că în prezent se lucrează la inventarierea ornamentelor, pentru a se stabili cât de mare este paguba. 

„O parte dintre ele, nu multe, au dispărut, dar vom asigura iluminatul de sărbători pentru oraş”, a mai spus Dorin Lojigan. 

Conform acestuia, de mulţi ani Primăria Câmpia Turzii deţine propriile ornamente luminoase, cu care împodobeşte oraşul de sărbători.

Citeşte şi: Începe Postul Crăciunului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS