17.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent dat dispărut, găsit mort într-o clădire dezafectată

Adolescent dat dispărut, găsit mort într-o clădire dezafectată

Un adolescent din Oradea, dat dispărut de familie duminică, a fost găsit mort într-o clădire dezafectată. Anchetatorii iau în considerare şi ipoteza sinuciderii, relatează ebihoreanul.ro.

Andrei Şerban Dărăban avea doar 18 ani şi a fost dat dispărut duminica dimineaţă.

„Luni, în jurul orei 22.16, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNUAU 112, că, într-o clădire dezafectată de pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, în proximitatea triajului CFR Oradea Est, a fost găsită o persoană decedată.

Polițiștii orădeni, alături de specialiști criminaliști, s-au deplasat de îndată la fața locului, persoana decedată fiind identificată ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, care plecase voluntar de la domiciliu la data de 10 decembrie”, a transmis IPJ Oradea.

Potrivit poliţiei, nu există suspiciuni că tânărul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Citeşte şi: Fiul fostei șefe a Judecătoriei Novaci, eliberat după numai 2 ani de închisoare pentru ucidere din culpă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS