20.3 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean din Târgu Jiu angajează 3 cardiologi

Spitalul Județean din Târgu Jiu angajează 3 cardiologi

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are nevoie în continuare de medici în specialitatea cardiologie. Sunt scoase la concurs trei posturi. Sunt disponibile două posturi cu normă întreagă în specialitatea cardiologie la Secția Cardiologie și un post de medic rezident, în ultimul an, în specialitatea cardiologie, la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Până în data de 15 aprilie se depun dosarele de către candidați care îndeplinesc toate condițiile de înscriere la concurs. Pe 22 aprilie este programată proba scrisă a concursului. Pe 25 aprilie va avea loc proba practică. În data de 30 aprilie vor fi afișate rezultatele finale ale concursului de încadrare a trei medici cardiologi.

Încă doi medici angajați

Unitatea medicală va angaja de luna aceasta și un medic rezident anul IV la Secția Boli Infecțioase, precum și un medic în specialitatea nefrologie, la Compartimentul Nefrologie. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu continuă să scoată la concurs posturi de medic specialist în diferite secții. În total pentru acest an sunt peste 30 de posturi vacante pentru care au fost sau vor fi organizate concursuri, în vederea ocupării cu medici specialiști.

Unitatea medicală se confruntă cu o lipsă majoră de cadre medicale calificate în secții precum Cardiologie. De aici au plecat anul trecut aproape toți medicii cardiologi. Aceștia au fost nemulțumiți de programul supraîncărcat, sumele primite pentru gărzile făcute și mai ales de faptul că erau permanent solicitați de către Unitatea Primiri Urgențe pentru aproape toți pacienții înregistrați în secția respectivă. Astfel, în prezent s-a ajuns la un număr redus de medici la Secția Cardiologie. Pentru gărzi s-a apelat la un medic de la Spitalul Orășenesc din Târgu-Cărbunești, detașat temporar la Târgu Jiu.

Citește și: Pregătiri pentru redeschiderea Bazei de Agrement de la Săcelu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS