18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferiţă încătuşată în trafic. Femeia a devenit agresivă la controlul poliţiştilor

Dolj: Şoferiţă încătuşată în trafic. Femeia a devenit agresivă la controlul poliţiştilor

O şoferiţă de 38 de ani a fost oprită în trafic de poliţişti, pe strada Bechetului, din localitatea doljeană Lișteava. Aceasta a devenit agresivă cu oamenii legii la momentul controlului, informează marţi IPJ Dolj.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au oprit în seara de 8 aprilie, în jurul orei 20.05, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Bechetului, din localitatea Lișteava. La volanul autoturismului a fost legitimată o femeie de 38 de ani, din localitate, care, deşi i s-a comunicat să nu coboare din autoturism, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, devenind recalcitrantă şi agresivă verbal.

De asemenea, a refuzat să se legitimeze, urcând în autoturism cu scopul de a ieşi pe uşa lateral dreapta-faţă. Împotriva acesteia a fost folosit spray iritant-lacrimogent, urmat de imobilizare şi încătuşare“, potrivit IPJ Dolj.

Femeia fost condusă la sediul Poliţiei Oraşului Bechet. Aceasta a fost testată atât cu aparatul etilometru, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Împotriva acesteia a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.700 de lei conform Legii nr. 61/1991, dar şi cu amendă în valoare de 2.640 de lei conform O.U.G. nr.195/2002. A fost dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale.

Citeşte şi: CJ Gorj a demarat reabilitarea DJ 607

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS