12.6 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, anchetat de doi ani pentru că și-a violat fiica de 12 ani

Olt: Bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, anchetat de doi ani pentru că și-a violat fiica de 12 ani

Bărbatul din Drăgănești-Olt care şi-a înjunghiat mortal soţia este acuzat că, în urmă cu doi ani, şi-ar fi violat fiica, atunci în vârstă de 12 ani, a anunţat marți IPJ Olt. Cei doi soți aveau o relație tensionată. Femeia fusese bătută de soț cu o zi înainte de crimă, însă refuzase emiterea ordinului de protecție. Bărbatul dorea ca soţia să retragă plângerea depusă la poliţie pentru violul fetei. După ce femeia a plecat la părinți, a urmărit-o și a înjunghiat-o mortal în fața blocului.

Bărbatul și-ar fi violat una dintre fiice în 2022, pe când familia era la muncă în Austria. Un an mai târziu, când s-au întors acasă, fata a sunat la 112 și l-a reclamat pe tată. Adolescenta a fost luată sub protecţia statului. Bărbatul însă nu a păţit nimic, ancheta fiind în curs.

Viaţa între cei doi soţi a devenit tot mai grea, pentru că bărbatul era deseori violent.

Bărbatul și-a înjunghiat mortal soția în fața blocului părinților, la care se refugiase

Ultimul scandal a avut loc în ziua de Florii, la onomastica unuia dintre micuţi. Ameţit de alcool, bărbatul ar fi sărit la bătaie, iar femeia a sunat la 112. Pentru a o îndepărta de pericol, poliţiştii au dus-o, împreună cu doi dintre cei patru copii, la părinții ei în Drăgăneşti-Olt. Femeia a refuzat însă să ceară un ordin de protecţie.

Soțul a urmărit-o, însă, şi acolo, şi a aşteptat-o la ieşirea din bloc. A lovit-o cu un cuţit, până a lăsat-o inertă. Femeia, dusă la spital de urgenţă, nu a putut fi salvată.

După atac, bărbatul a dispărut, dar a fost capturat în scurt timp de poliţişti, la niciun kilometru distanţă.

Dosarul pentru viol şi agresiune sexuală, deschis pe numele lui, este în cercetare şi acum.

După ce le-a fost ucisă mama, doi dintre copii au fost luaţi de stat, alăturându-se surorii violate. Ceilalţi doi au rămas la bunicii paterni.

Citește și: Un șofer a murit după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS