Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 căţei de usturoi, 1 pungă mix de salată, 1 ceapă roşie, cuburi din brânza preferată, ulei, oţet balsamic
Mod de preparare:
Faceţi mici găuri şi împănaţi muschiul de porc cu felii de usturoi.
Trageţi muşchiuleţul de porc în tigaie, câte 2-3 minute pe fiecare parte, în 2 linguri de ulei, fără alte condimente.
Puneţi cuptorul la încins la 180 de grade.
Pregătiţi o tavă cu hârtie de copt, unde veţi pune muşchiuleţul de porc, dupa ce l-aţi sigilat în tigaie. Îl condimentaţi cu sare, piper şi cimbru.
Pentru a rămâne suculent la interior, nu îl lăsaţi la cuptor mai mult de 12 minute.
Cât timp carnea este la cuptor, asezonaţi mixul de salată cu ulei, sare, piper şi oţet balsamic. Adăugaţi ceapa roşie şi câteva cuburi din tipul de brânză pe care îl preferaţi (eu am folosit blue cheese).
După ce aţi scos muschiuleţul de porc de la cuptor, lăsaţi-l să se odihnească pentru 5 minute, la temperatura camerei, înainte de a-l felia.
Reţetă sugerată de AVIDA