26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Ruse a făcut instrucție cu Mladenovic și e în sferturi la Trofeul Clarins

Gabriela Ruse a făcut instrucție cu Mladenovic și e în sferturi la Trofeul Clarins

Gabriela Ruse s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Trophee Clarins (WTA 125), care are loc la Paris şi e dotat cu premii totale de 100.000 de euro. Românca a obținut o victorie zdrobitoare împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic, scor 6-1, 6-0, după aproximativ 65 de minute.

Ruse are 3-0 în meciurile directe cu Mladenovic, care a câştigat doar primul game al meciului de la Paris. În 2020, Gabriela a beneficiat de abandonul franţuzoaicei la scorul de 2-2, în optimi la Dubai, şi a învins-o în 2023, cu 6-2, 6-2, în primul tur al calificărilor la US Open.

Ruse şi-a asigurat un cec de 3.478 de euro şi 33 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi învingătoarea dintre Alize Cornet (Franţa) şi Olivia Gadecki (Australia).

Monica e în semifinale la dublu

Tot joi, Monica Niculescu şi chinezoaica Lin Zhu s-au calificat în semifinalele probei de dublu, după 6-2, 6-4 cu japonezele Eri Hozumi/Makoto Ninomiya, după o oră şi 27 de minute.

Perechea româno-chineză şi-a asigurat un cec de 2.260 de euro şi 49 de puncte WTA la dublu, iar în penultimul act va juca împotriva cuplului Greet Minnen (Belgia)/Heather Watson (Marea Britanie).

Citete și: Simona Halep a reacţionat după retragerea de la Trophee Clarins: „Prea periculos!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS