13.4 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn motociclist a murit după ce a fost lovit de maşina unui şofer care nu i-a acordat prioritate

Un motociclist a murit după ce a fost lovit de maşina unui şofer care nu i-a acordat prioritate

Un motociclist de 24 de ani a murit, marţi, după ce a fost lovit de maşina unui şofer care nu i-a acordat prioritate. Tânărul a fost aruncat în aer, peste maşina care l-a lovit.

Accidentul a avut loc într-o intersecţie din municipiul Deva.

”La data de 28 mai 2024, în jurul orei 12.35, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, în municipiul Deva, la intersecţia bulevardului 22 Decembrie cu strada Carpaţi, s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 22 Decembrie, din Deva, a virat stânga la intersecţia cu strada Carpaţi, intrând pe culoarea verde a semaforului electric, fără a acorda prioritate de trecere motocicletei conduse de un tânăr, de 24 de ani, din Simeria, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu aceasta”, a transmis IPJ Hunedoara.

Tânărul motociclist a fost aruncat în aer, peste maşină. Purta cască, dar aceasta i-a căzut de pe cap şi a fost găsită la câţiva metri distanţă. A suferit un traumatism cranian, fracturi la mâna dreaptă, antebraţul stâng şi gamba piciorului stâng, dar şi o plagă cu sângerare masivă, au precizat reprezentanţii Ambulanţei Hunedoara. A fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a decedat la spital, în urma rănilor grave.

Şoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Citește şi: Biciclist rănit după ce a intrat într-un tractor, la Iezureni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS