33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpitalul MaDonna Maria susține performanța copiilor talentați

Spitalul MaDonna Maria susține performanța copiilor talentați

Spitalul MaDonna Maria din Craiova a depășit deja barierele serviciilor de sănătate impecabile pe care le pune la dispoziția pacienților și investește constant în performanța copiilor iubitori de tenis.

În perioada 25-31 mai a avut loc cea de-a V-a ediție a Trofeului MaDonna Maria, organizat de spitalul privat, în parteneriat cu Federația Română de Tenis și Tenis Club Stănică.

În cadrul evenimentului, copiii participanți și-au dovedit abilitățile în tenis, demonstrând că acest sport poate avea un viitor strălucit în România. Iar pe această premisă merge și conducerea Maternității MaDonna Maria, care se implică total în organizarea acestui eveniment, tocmai pentru a încuraja pasiunea pentru sport și pentru a le ușura drumul către o carieră de succes.

„Ne bucurăm că îi putem susține pe copii cu turnee de anvergură, în fiecare an. Și anul acesta s-au înscris peste 60 de copii din toată țara, foarte bine pregătiți, iar câștigătorii, în afară de puncte FRT, au obținut și premii importante în vouchere HEAD pentru achiziția de echipamente sportive. Prin organizarea acestui turneu, ne propunem să încurajăm mișcarea, să combatem sedentarismul și digitalul de care suntem cu toții mult prea cuprinși și să contribuim activ la reducerea obezității infantile. Este esențial să investim în sănătatea și educația sportivă a celor mici, oferindu-le nu doar o platformă pentru a-și demonstra talentul, ci și pentru a învăța valorile unui stil de viață echilibrat și activ. ”, a declarat Alexandra Preda, managerul spitalului MaDonna Maria.

Câștigătoarea de la categoria 10 ani, o fetiță născută chiar la MaDonna Maria

Conducerea Materrnității MaDonna Maria a fost determinată să sprijine această competiție tocmai din grija pe care o poartă copiilor încă de la naștere. În cadrul competiției din acest an, s-a născut o poveste emoționantă. Câștigătoarea trofeului la categoria 10 ani feminin a fost Belettamar Yasmine, o fetiță născută chiar la Maternitatea MaDonna Maria.

„Yasmine este din Caracal și coincidența face ca ea s-a născut în urmă cu 10 ani chiar la Spitalul MaDonna Maria. Atât ea, cât și surioara ei mai mică, Tamara, sunt sportive de performanță și își urmează visul cu fiecare competiție la care participă. Suntem tare mândri că acum 10, respectiv 7 ani am fost aleși cu toată încrederea de familia lor să le aducem pe lume, pentru că atât Yasmine cât și Tamara au văzut primele raze ale soarelui la MaDonna Maria. Yasmine este o sportivă extraordinară, care promite mult, și iată că rezultatele nu întârzie să apară.

Ea se află deja în top 10 național la categoria ei de vârstă. Cu punctele FRT obținute la turneul MaDonna Maria, va urca și mai mult în clasament. Inedit este că noi, cei de la MaDonna, am aflat ca micuța este nascută în cadrul spitalului nostru abia după momentul oficial al premierii, făcând ca emotia și bucuria să fie cu atât mai mari pentru noi! De altfel, prima ei participare la Turneul MaDonna Maria a fost încă de anul trecut, când a obținut locul II, dar anul acesta și-a adjudecat trofeul principal”, a mai spus Alexandra Preda.

Cine a obținut cele mai bune rezultate

Trofeul MaDonna Maria este o competiţie destinată juniorilor U10, U12 ŞI U14, ajunsă deja la a V-a ediție.

În cadrul competiției participă sportivi din toată țara. Anul acesta, marii câștigători au fost:
U10 feminin – locul I (Yasmine Belletamar), locul II (Emira Dasoveanu), locul III (Amalia Gună);
U10 masculin – locul I (Andrei Griguţa), locul II (David Cîrnat), locul III Rareş Ispas);
U12 feminin – locul I (Cristina Duţă), locul II (Ingrid Ancuţa), locul III (Giulia Ungureanu);
U12 masculin – locul I (Achim Ionescu), locul II (Rareş Ştefănescu), locul III (Robert Laszlo);
U14 feminin – locul I (Sonia Hîrşcu), locul II (Dariana Roată), locul III (Raluca Dumitru);
U14 masculin – locul I (David Goldiş, sportiv al clubului Tenis Club Stănică şi component al lotului naţional al României).

În probele de dublu U14 au triumfat Laszlo Robert / Torok Vlad, la masculin, respectiv Clara Popescu / Raluca Dumitru, la feminin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS