29.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat internat la Psihiatrie după ce a încercat să răpească de pe stradă o fată de 10 ani

Bărbat internat la Psihiatrie după ce a încercat să răpească de pe stradă o fată de 10 ani

Un bărbat din Satu Mare a fost prins de polițiști și internat la Psihiatrie după ce a acostat o fată de 10 ani pe stradă. Aceasta a povestit că bărbatul a încercat să o convingă, inclusiv prin forţă, să îl însoţească. Ea a refuzat şi a cerut ajutor trecătorilor, care au anunțat poliția.

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi, că pe strada Martirilor Deportaţi din municipiul Satu Mare un bărbat ar fi acostat o fată de 10 ani.

„În baza semnalmentelor oferite de apelant, poliţiştii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată, pe o altă stradă din municipiul Satu Mare, stabilind că aceasta are 41 de ani şi este din Satu Mare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă, fiind ulterior internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare”, a transmis IPJ.

Fata a fost audiată de poliţişti în prezenţa mamei sale. Ea a povestit că bărbatul ar fi încercat să o convingă, folosind inclusiv forţa, să-l însoţească într-o direcţie indicată de el. Copila a refuzat şi a solicitat ajutor trecătorilor.

Cercetările în cauză continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidentului.

Citește și: România, țara din UE cu cele mai puține locuri de muncă vacante

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS