15.6 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Tineri reținuți pentru distrugere prin incendiere

Târgu Jiu: Tineri reținuți pentru distrugere prin incendiere

Un tânăr de 19 ani, din Târgu Jiu și un altul de 29 de ani, din Arcani, bănuiți de distrugere prin incendiere, au fost reținuți ieri.

Cei în cauză, la data de 28 februarie, ar fi provocat un incendiu care s-a manifestat la un autoturism aflat în parcarea aferentă unui bloc de pe strada Unirii din Târgu Jiu. Au fost distruse, prin ardere, mai multe elemente de caroserie din partea din spate. A fost afectată și tencuiala Oficiului Poștal numărul 6 de pe strada Unirii și izolația termică de la terasa unui apartament.

De asemenea, cei doi sunt bănuiți că, la data de 26 martie, ar fi incendiat mai multe chioșcuri confecționate din pvc, de pe strada Unirii. Aici erau depozitate florile mai multor societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit faptul că aceștia ar mai fi dat foc unui cărucior pentru copii, depozitat în scara unui bloc, situat pe strada Unirii din municipiu. În urma incendiului fiind distrusă ușa de acces în scară, confecționată din termopan, fiind afectați și pereții de pe casa scării. Astăzi, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale, potrivit IPJ Gorj.

Citeşte şi: Cod galben şi cod portocaliu în cea mai mare parte a ţării

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS