17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean, arestat pentru tentativă de omor

(VIDEO) Doljean, arestat pentru tentativă de omor

-

Un doljean, care a fost cercetat pentru săvârșrea infracțiunii de tentativă la omor calificat, a fost arestat preventiv.

Poliţiştii din Băilești au fost sesizați de un bărbat, din municipiu, că, tatăl său, de 48 de ani, a fost agresat fizic. Victima se afla, în seara de 17 iunie, în extravilanul localităţii, când a fost agresat de un bărbat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Ulterior, având în vedere circumstanțele comiterii faptei, a fost schimbată încadrarea juridică în tentativă la omor calificat.

Potrivit IPJ Dolj, în extravilanul muncipiului Băilești ar fi izbucnit un conflict spontan, între doi bărbaţi de 37 şi 48 de ani, din localitate. Primul l-ar fi agresat fizic, prin lovire cu un obiect tăietor-înţepător, în zona cotului mâinii stângi și a capului, pe cel de–al doilea. Acesta a fost transportat la spital.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea bărbatului de 37 de ani, pentru 24 de ore. Acesta a fsot acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat. Bărbatul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: (VIDEO) Un tânăr, reținut pentru viol asupra unui minor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gemenii de 15 ani, din Târgu Jiu dați dispăruți,...

Cei doi minori de 15 ani, dați dispăruți au...

ȘTIRI GdS